Profil

J.C. Jensen A/S – en El-installatør med traditioner, der har rødder helt tilbage til firmaets start i 1956.

Profil

Profil

Starten til Installationsforretningen J.C. Jensen A/S blev grundlagt i Lundby på det sydlige Sjælland, hvor bl.a salg og reparation af TV, var en del af branchen. De tidlige el-installationer, tilbage i 50erne og 60erne, blev udført med stor omhu og i stort omfang, selv om el-installationer dengang, var langt mere simple end i dag.

Op gennem tiden, er der kommet mange flere tekniske muligheder og det sætter stadig højere krav og forventninger til den faglige viden og kunnen, som elektrikere i dag skal være i besiddelse af.

Siden starten i Lundby, blev en afdeling i Vordingborg til og senere hen også i Stensved, alle beliggende i det Sydlige Sjælland. Vores afdeling i Vordingborg, er i dag virksomhedens hovedsæde. Da vi gerne vil dække mere af Sjælland har vi også oprettet en mindre afdeling i København. Vi arbejder med alle opgaver indenfor el-branchen, og forsøger hele tiden at udvikle vores team af dygtige medarbejdere.

Faglig dygtighed, kvalitetsbevidsthed og viden, er en absolut nødvendighed, for at servicere vore kunder bedst muligt.

Planlægning, effektivitet og timing

…er nogle af de ingredienser vi forsøger at tilføre dagligdagen, når vi skal udføre arbejde for vore mange kunder. Sagt med andre ord, der kræves en engageret stab som absolut skal være på forkant med nye tiltag.

At være på forkant med udviklingen i vores branche er hårdt arbejde, da vi næsten hver dag får nye produkter tilført, derfor stiller vi også store krav til alle i firmaet, lige fra yngste lærling til chefen selv. Uddannelse, kursusaktivitet og kommunikation er nødvendigt for at følge udviklingen i branchen, og derfor en vigtig brik i vores firma.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vi er behjælpelig med en opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Hent informationsark som pdf.

Infoark 1

Infoark 2

Vores motto: ingen opgave er for lille.

Skriv til os