Klimaanlæg – luft/luft

Klimaanlæg – luft/luft

Klimaanlæg – luft/luft

Spar penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og få et sundere indeklima.

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en luft/luft varmepumpe.

Med en varmepumpe kan du typisk spare 30-60 % på din varmeregning, hvis du for eksempel skifter dine el-radiatorer ud med en varmepumpe. Udgifterne til varmepumper tjener sig typisk ind i løbet af 3-5 år.

En varmepumpe er ikke alene til gavn for din økonomi – men også for dit indeklima. Med en luft til luft varmepumpe vil du nemlig få renset luften. De indbyggede partikelfiltre i varmepumpen sørger for at rense luften aktivt, hvilket resulterer i et bedre indeklima.

Service på din varmepumpe

Lige såvel som din cykel skal have smurt kæden, eller din bil trænger til ny olie, så har din varmepumpe også brug for et servicetjek. Ellers kan det nemlig koste dig en dyrere elregning, dårligere varme-/køleeffekt og i værste fald en ødelagt varmepumpe.

Spar penge

Et servicetjek sikrer, at din varmepumpe kører optimalt. For selvom den både varmer og køler, så kan der godt gemme sig udfordringer bag. Måske bruger den for meget strøm, fordi der ikke er den rigtige mængde kølemiddel eller måske er der små utætheder, som kan ødelægge din varmepumpe. Med et serviceeftersyn kan du forlænge levetiden på din varmepumpe og dermed spare penge og sikre optimal drift på den lange bane.

Undgå bakterier og dårlig hygiejne

Børn, husdyr, røg, mados, fest og liv skaber bakterier, som bliver pustet rundt i huset, hvis din varmepumpe ikke bliver rengjort optimalt. Et servicetjek indeholder også rengøring af din varmepumpe, så du hver dag kan åbne døren til et rent og hygiejnisk hjem. Og så bruger en ren varmepumpe også mindre strøm.

Ingen bekymringer

Rigtig meget af dagligdagen bruges i hjemmet. Og med et årligt servicetjek skal du og din familie ikke bekymre jer om varmepumpen. I kan trygt nyde et godt indeklima hele året rundt.

Vidste du…

… at du selv kan gøre noget for at vedligeholde din varmepumpe? Ved et servicetjek får du gode råd og vejledning i, hvordan du nemt kan lave små men vigtige forbedringer.

… at et servicetjek allerede kan bestilles, når du får installeret din nye varmepumpe? Så behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelsen.

… at årligt serviceeftersyn er lovpligtigt på varmepumper som indeholder over 1000 gram køle-middel?

… at tilkøber du en serviceaftale samtidig med din nye varmepumpe, kan du få 5 års totalgaranti på hele anlægget.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi er leverandører af Panasonic, LG, Bosch og Mitsubishi. Vi har egne kølemontører og er KMO certificeret.

Skriv til os